Oppussingsplaner

Gjennomføring av førstegangsforbedringer i hjemmet kan skape mye stress om penger og hvordan sluttresultatet kommer til å se ut. Du vet kanskje ikke hvordan du skal gjøre det. Det er normalt å føle seg overveldet når du planlegger å forbedre huset ditt for aller første gang. Les videre og lær noen gode tips for å hjelpe deg med ditt neste home improvement project.

Hvis du har et eldre hjem, kan du oppdage at det er tregulv under alle tepper som er installert. Mange hjem før 1950-tallet ble pålagt å ha hardt tre som undergulv. Dette betyr at det kan være gull i disse gulvbordene. Det kan hende at de trenger litt etterbehandling, men å slippe å betale for å få dem installert vil være en enorm pengesparer.

I stedet for å kjøpe plastbokser for oppbevaring under sengen, kjøp noen firkantede kurver. Kurver er en fin måte å lagre ting du trenger i løpet av dagen, mens du holder rommet ditt ryddig og pent. Plast ser ikke veldig bra ut, men bruk av kurver kan være et snev av profesjonalitet i ethvert miljø.

Bruk hyllebraketter for å dempe de knirkende trappene. Hyllebeslag i metall kan ha mange bruksområder. En bruk er å feste dem under trappene for å hindre at de knirker. Bruk en bor for å raskt skru dem på plass. Pass på at skruene ikke stikker ut gjennom trinnene!

Når du planlegger oppgradering av landskapsarbeid, bør du vurdere innfødte planter i hagen din. De er generelt mer hardføre og krever mindre vann enn ikke-innfødte. Dine plantevalg vil variere avhengig av området ditt, men fylkets landbruksutvidelse vil kunne hjelpe deg med planlegging. Sjekk også om et lokalt universitet har et program for å hjelpe huseiere med innfødte landskapsarbeid.

Mens store boligforbedringer kan bli veldig dyre, bør huseiere unngå å ta boliglån for å finansiere renovering med mindre det er helt nødvendig. Med mindre den aktuelle renoveringen er nødvendig med en gang for å forhindre skade eller gjøre et hus egnet for salg, er det bedre å la dem vente. Finansiering av forbedringsarbeid fra sparing eller investeringer er langt bedre enn å finansiere det gjennom gjeld.

Hvis du jobber i nærheten av et kjøkken, peis eller gass, må du sørge for at du vet hvor gassavstengningen for hjemmet ditt er. Hvis det skulle skje en ulykke og gass begynte å lekke inn i hjemmet ditt, kunne den minste gnisten sette den i gang. Hvis du på forhånd vet hvor avstengningen er, kan du svare raskere på problemet før det blir en nødsituasjon.

Når du maler det indre av et hjem, er det viktig at du bare gjør ett rom om gangen. Du vil ikke ha malingdamp i alle rom i hjemmet ditt. Også å male hvert rom samtidig kan få deg til å føle deg overveldet. Ta deg god tid til å finne ut hvordan du vil at hvert rom skal se ut.

Som vist i denne artikkelen, er det ikke så skremmende å gjøre forbedringer i hjemmet ditt som det først virket. Alt du trenger å gjøre er å huske fordelene og fordelene forbundet med det.